f Best 18th Birthday Wishes in Hungarian

Type something and hit enter

On

Happy birthday Wishes in Hungarian - On this page we feature our collection of 18th birthday wishes in Hungarian only. Here you can see all the wishes in Hungarian if your close relatives, relatives live abroad and they know Hungarian.


So you can surprise them by sending birthday wishes in Hungarian in the best way they like best.

18th birthday wishes in hungarian


Also read: 500+ Best inspiration birthday quotes


You can find here the suitable one, you like and send it to a friend's birthday or a close person such as a friend, friend or relative.


18th birthday wishes in Hungarian


"18 évvel ezelott egy csillag esett a földre, amely bevilágította az egész univerzumot ... és ez a csillag te voltál, boldog születésnapot!"


"A 18 éves, egyeseknek ennyi idos, másoknak semmit sem jelent, de a legfontosabb, hogy élvezzük, mert ok a legszebbek. Sok szerencsét!"


"Millió ölelés ma 18 éves lányomnak! Csodálatos jövot kívánok... közös jövot!"


"18 évesen fennáll annak a veszélye, hogy megkomolyodik... persze ez nem így van! Boldog születésnapot!"


"A legjobbakat kívánom a 18 évhez... Remélem, ez lesz életed legboldogabb éve."


"Tizennyolc évvel ezelott született egy lány, akinek a sorsa mindenkinek a fejében marad, kivéve néhány ember szívében. Az én kis üdvözletem."


"Boldog születésnapot kedvesem..Tizennyolc évvel ezelott, amikor megszülettél, örömmel töltötted el szívünket. Kérem, fogadja el ezt a kis ajándékot az Ön iránti végtelen szeretetünk jelképeként. Azt akarjuk, hogy világa mindig jó formában legyen!"


"Legyen nagy mosolyogva, mint a kék ég. Boldog születésnapot!"


"Éveknyi várakozás után végre elérkezett a nap, ünnepeljünk mindannyian, ne felejtsük el ezt a napot. Most, hogy már nem vagy gyerek, merd beteljesíteni a sorsodat! Boldog születésnapot!"


"'Nos, elértük a tizennyolcat, mától még a személyi igazolványodon is férfi leszel. A legjobbakat szívbol."


Also read: Sweet happy birthday my love 2023


"Eddig az élet egyszeru volt... most az élet kemény verseny lesz, amellyel minden nap szembe kell nézni! Boldog születésnapot még egyszer!"


"Eddig te voltál a baba a házban. Mától nagykorú leszel... de akkor is kislányom! Sok szerencsét!"


"Végre eljött a nap, ma este 18 éves, ez egy nagyszeru éjszakai ünneplés lesz családjával és barátaival, egy új életút kezdete lesz, kívánjuk, hogy teljesüljön minden álma, puszija és kívánsága."


"Örömömre, most, hogy végre nagykorú vagy, a legjobbakat kívánom. A jóság hegyét kívánom neked, soha ne változz, és mindig maradj olyan, mint te."


"Elért egy fontos célt az életében. Gyerekként azt mondtad, hogy 18 évesen szeretnél szabad lenni, de 60 évesen azt mondod, hogy vissza akarsz menni gyerekkorodba!! BIZTONSÁGOS!"


"Láttad? Olyan távolinak tunnek, és fordítva... Neked is eljött a 18 év. Boldogabbakat és érettebbeket kívánunk! Anya és apa."


"Végre, idosebb vagy, nem vagy boldog? De el kell mondanom neked valamit: elobb-utóbb beraknak... Boldog születésnapot!"


"A 18-a egy emlékezetes dátum, vesztegetünk egy kis idot, és ünnepeljünk, és adjunk kicsomagolt ajándékokat, hogy egy varázslatos születésnapot ne felejtsünk el!"


Ez alatt a 18 év alatt komolyságoddal, kedvességeddel és együttérzésével nagy megelégedést adtál, és nyomot hagytál az Önt imádó családtagok szívében. Mostantól nyomot hagysz a világban.


"Ma végre betölti a 18. életévét, amire már régóta várt. Igen, eljött ez a nap! Sok örömet kívánok! Sok szerencsét!"


"Miért nem a cél, hanem a kezdete egy nagyszeru életnek!!! Sok szerencsét!"


"Ez az elmúlt 18 év csak az íze az életednek, most, mától minden megváltozik. Boldogságot kívánok neked. Boldog születésnapot szeretlek!"


"Emlékszem, amikor gyerek voltál: nem ettél, mindig sírtál, nem altattál el! Most, hogy nagy vagy... majdnem ugyanolyan! Boldog születésnapot anyuka!"


"Kész vagy? Most azt kérdezed magadtól: "mit csinálj?" Tanulj jogosítványért! A legjobbakat kivánom a születésnapodra!"


"Eddig egy kicsit szemtelen voltál, de most már megfelelo korban vagy ahhoz, hogy fiúként viselkedj! Sok szerencsét!"


"Olyan távolinak tuntek, és fordítva… megérkeztek. Boldog születésnapot a 18 éves lányodnak! Szeretünk téged! Anya és apa."


Legyél nagyobb, szebb, több és okosabb... Boldogság és jólét 18. születésnapjára. Mindig maradj úgy, ahogy van.


"SMS a kék telefonról: tájékoztatjuk, hogy ma éjfélkor lejár a 18 éve kötött szerzodésed. Sok szerencsét!"


"Ma este számold meg a csillagokat az égen, ha betöltötted a tizennyolcat, gondolj arra, hogy boldog születésnapot kívánok!


Boldog születésnapot a 18 éves lányodnak. Élj és élvezd, ezek voltak a legjobb évek. Szeretettel."


"A legjobbakat kívánom a fantasztikus tizennyolc évhez, és éld meg szép napodat nagy boldogsággal."


"Sok-sok kívánság a tizennyolc évéhez, mosolyogjon rád az élet most, hogy nagykorú vagy! A legjobbakat szívbol."


"A 18. születésnapod alkalmából jókívánságokat kívánok neked. Végre elérted ezt a mérföldkövet!"


"Tizennyolc éve született egy rendkívüli csillag, az én Stellám. Ma 18 év után a csillagom a maga fényében ragyog, és büszke vagyok rá, a szívem megtelik örömmel, szeretlek. Boldog születésnapot!"


"Szeretnélek emlékeztetni arra, hogy felnottnek lenni nem csak 18 gyertya elfújását jelenti, hanem egy második élet kezdetét is, hiszen a serdülokor véget ér és kezdodik a felnottkor. Boldog születésnapot!"